Menu
kültéri vörösfenyő, fa teraszburkolatok

FA BURKOLATOK

VÖRÖSFENYŐ VAGY EGZOTIKUS FA, KERTI BURKOLATOK

Általában minden fa kerti pergola terasztetőnek kell, hogy legyen beton alapja. Mivel a fából készült oszlopok stabilitása és a tetőszerkezet súlyánál fogva nagyon nehéz, így mindenképpen legalább az oszlopok alá erősen javasolt egy 60 cm mély vasbeton tuskó.

Azonban amennyiben szeretnék egyéb más burkolati elemmel is feldobni a pergola tetőrésze alatti területet, akkor mindenképpen fontos a teljes betonalap, majd arra kerülhet rá akár a vörösfenyő keményfa burkolat is.

A vörösfenyő teraszburkolat ránézésre egy igen egyszerű megoldás, hiszen látszólag csak a léceket kell egymás mellé lecsavarozni.

Azonban ez nem ilyen egyszerű, hiszen a dizájn szem előtt tartása mellett fontos még az időtállóság is, akkor nagyon meg kell válogatnunk a kivitelezéshez használt alapanyagot és a rögzítéshez alkalmazott megoldási formákat, valamint nem utolsó sorban a kivitelezőt.

Természetesen a TerraceArtist csapatának a fent említett két szempont a legfontosabb amikor elkészít, illetve ajánlatot ad egy keményfából készített teraszburkolatra.

Mi kizárólag 25-32 mm vastag, I. osztályú vörösfenyő deszkákkal dolgozunk, melyek lefogatásához impregnált vörösfenyő párnafát és rozsdamentes csavarokat használunk. Így tudjuk garantálni a szerkezeti elemek éveken át tartó magas minőségét, illetve időtállóságát.

Továbbá vörösfenyő teraszburkolatainkat kizárólag Milesi vagy a Sadolin cég olajaival kezeljük, melyek éveken át tartó egyedülálló látványt biztosítanak.

Amennyiben sikerült meggyőznünk a TerraceArtist által készített fa teraszburkolatok magas minőségéről és időtállóságáról, akkor kérje ingyenes ajánlatunkat! Rövid határidővel az egyes európai forgalmazók és minősített szerelőik segítségével elkészítjük komplex ajánlatát.

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója és fa teraszburkolatok kivitelezője – TerraceArtist)

Go to top