Menu
kültéri kő padlólapok, burkolatok pergolákhoz

KŐ BURKOLATOK

KŐ TERASZBURKOLATOK

Minden fa kerti pergola terasztetőnek kell, hogy legyen beton alapja. Mivel az oszlopok stabilitása és a fából készült tetőszerkezet súlyánál fogva nagyon nehéz, így mindenképpen legalább az oszlopok alá erősen javasolt egy 60 cm mély vasbeton tuskó.

Azonban amennyiben szeretnék egyéb más burkolati elemmel is feldobni a pergola tetőrésze alatti területet, akkor mindenképpen fontos a teljes betonalap, majd arra kerülhet rá akár egy speciális kő burkolat is.

Kő burkolat esetén fontos a vastagabb vasbeton teríték, hiszen a komolyabb méretű kőlapok súlya komoly károkat okozhat egy gyengén megépített betonalapban.

Szerencsére manapság már jóformán bármilyen, dizájnnal kapcsolatos igényt kielégítő kőlapot vásárolhatunk, melyek akár egy életen át kiszolgálhatják a tulajdonost. Viszont az ilyen időtállóságot garantáló lapokat hosszas keresgélés és számos szaklap végigolvasása után választhatjuk ki magabiztosan.

A TerraceArtist csapata leveszi ezt a terhet a kedves érdeklődők és az esetleges megrendelők válláról, hiszen mi csakis minőségi és időtálló teraszburkolati alapanyagokat kínálunk az általunk készített fából készült pergoláink alá.

Amennyiben sikerült meggyőznünk a TerraceArtist által készített kő teraszburkolatok magas minőségéről és időtállóságáról, akkor kérje ingyenes ajánlatunkat. Rövid határidővel, az egyes európai forgalmazók és minősített szerelőik segítségével elkészítjük komplex ajánlatát.

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója és kő teraszburkolatok kivitelezője – TerraceArtist)

Go to top