Menu
 műanyag teraszburkolatok
FŐOLDALALJZATMEGOLDÁSOKMŰANYAG BURKOLATOK

MŰANYAG BURKOLATOK

MŰANYAG, WPC TERASZBURKOLATOK

Általában minden borovi vagy vörösfenyő fából készült kerti pergola terasztetőnek kell, hogy legyen beton alapja. Mivel a fa oszlopok stabilitása és a fából készült tetőszerkezet, súlyánál fogva nagyon nehéz, így mindenképpen legalább az oszlopok alá erősen javasolt egy 60 cm mély vasbeton tuskó.

Azonban amennyiben szeretnék egyéb más burkolati elemmel is feldobni a kerti pergola tetőrésze alatti területet, akkor mindenképpen fontos a teljes betonalap, majd arra kerülhetnek rá a műanyag teraszburkolati elemek.

Egy kemény, és ami a legfontosabb, hogy fa hatású teraszburkolat látszólag egy igen egyszerű megoldás, hiszen csak az elemeket kell egymás mellé lecsavarozni egy rögzítő alkatrész segítségével.

Sajnos ez azért nem ilyen egyszerű, hiszen a dizájn szem előtt tartása mellett fontos még az időtállóság is, ami a szakszerű kivitelezésnek köszönhetően könnyedén megoldható. Azonban ha rosszul, valamint rossz minőségű párnafára rögzítik ezt a fajta műanyag teraszburkolatot, akkor rövid időn belül tönkre is mehet és a nem megfelelő párnafakiosztásnak köszönhetően könnyedén el is repedezhet.

Természetesen a TerraceArtist csapatának a fent említett két szempont a legfontosabb, amikor elkészít, illetve ajánlatot ad egy műanyag, vagyis WPC elemekből készített teraszburkolatra.

Amennyiben sikerült meggyőznünk a TerraceArtist által készített WPC teraszburkolatok magas minőségéről és időtállóságáról, akkor kérje ingyenes ajánlatunkat. Rövid határidővel, az egyes európai forgalmazók és minősített szerelőik segítségével elkészítjük komplex ajánlatát.

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója és WPC teraszburkolatok kivitelezője – TerraceArtist)

Go to top