Menu

fából készült, hajlított gerendás pergola terasztető

FŐOLDALBLOG

Blog (4)

Kezd a nyarat egy ütős ajánlattal a TerraceArtistól! Most 10% kedvezménnyel rendelhetőek egyedi kerti bútorok, a fából készült hajlított gerendás pergola terasztetők és egyes jakuzzik.

A kerti exteriőröknél is a legújabb trend a mediterrán stílus, amely elsősorban a terasztetőre, azaz a pergolára, illetve a kerti bútorra is egyaránt vonatkozhat. Tehát, ha egy mediterrán stílusú teraszt szeretnénk a kertbe, akkor a bútorokat is célszerű hasonló stílusúra gyártatni.

pergola, fa terasztető, TerraceArtist, Neilson, hajlított gerendás pergola

Ebben segít a TerraceArtist és a BútorKovács, valamint a Wellis csapata. Most 10 %-al kedvezőbb áron juthat hozzá komplett ajánlatainkhoz.

Számos ács vagy éppen asztalos cég kínál fából készített terasztetőket, melyek különállóak vagy éppen a házhoz csatlakozva toldják meg az élhető életteret.

Sokféle megoldást kínálhat továbbá egy belsőépítész is, aki már tervezett komplett pergola terasztető enteriőröket.

Viszont fából készült, prémium minőségű hajlított gerendás pergola terasztetőket csak a TerraceArtist csapata kínál, melyek komplett berendezett enteriőrként egészíthetik ki a házunk életterét.

fa, pergola terasztető, premium minőségben a TerraceArtisttól

Mit értünk prémium minőség alatt?

A pergolák ódon történelmébe visszatekintve a feladataikról és előállításukról két kijelentést fogalmazhatunk meg a nem változott gyökeresen. Ez az élő anakronizmus csupa ellentmondással bír, egyszerűnek tűnő mivolta ellenére, a mai modern építészet és tájrendezés avatott szakemberei számára is.

A teraszok felett húzódó tömör fa gerendás pergolák, egzóta fafajokból készült terasztetők és a hajlított gerendás vagy épp hullámos kiképzésű pergolák mind- mind ősi üzenetet hordoznak az alattuk megpihenő vagy épp őket vizslató szemlélődők számára, melyet talán Albert Einstein egyik profánul frappáns aranyköpése ír le legtalálóbban.

Minden legyen a lehető legegyszerűbb, de ne legyen egyszerűbb a kelleténél. És Albert nem félt beismerni, ha tévedett, márpedig ritkán történt vele ilyesmi.

Persze, mi a TerraceArtistnál, ezt annyival egészítenénk ki, hogy az egyszerűség nem mehet a látvány rovására. Tehát a lehető leglátványosabb szerkezet a legegyszerűbb kivitelben.

A Pergolák alá, általában a nap az adott területre jellemző beesési szöge 30 vagy 72 fok körüli képezi a kiindulási alapot. A megosztani kívánt egységen belül történő találó elhelyezés a következő, két épület között vagy mellett épp összetartó szerepet is kaphat, ami távolról monolit megjelenéshez segítve hozzá az adott házakat.

Az alapanyag kérdése függ az időjárási viszonyoktól éppúgy, mint a környezettől, melybe ízlésesen kell majd beolvadnia. Természetesen olyan túlságosan sok lehetőség nincsen, hiszen kültérre a lehető leggyantásabb fák kell választani, ha időtálló pergola terasztetőt szeretnénk készíttetni. Tehát ebben az esetben a borovi fenyő vagy a vörösfenyő jöhet szóba. Talán még néhány egzóta fafaj.

Ennek a pár tervezési szempontnak a gyors vázolásával is csak arra szeretnénk rámutatni, hogy tökéletes pergolához elengedhetetlen a hozzáértő ács- és asztalos szakemberek keze munkája, akik cégünknél régóta maradéktalanul teljesítik megrendelőink minden kérését. Ajánljuk tehát magunkat a TerraceArtist csapatát!

( forrás: Fából készült, egyedi, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója - TerraceArtist)

A pergolák esetében két dologra biztosan számíthatunk az őket szemügyre vevő laikus érdeklődők szájából.

1. Ennek amúgy mi az értelme? Még az eső is beesik.

2. Ez biztosan egy kész vagyonba került. Ennek a kijelentésnek a valószínű folytatását. Ára? Diszkrét úriember módjára kérdezik leginkább, viszont egy hölgy nem feszegeti, magánügy, de biztos lesznek kivételek.

Ravasz módon a második felvetés megválaszolásával kezdenénk a feladatot. A pergola ma már nem számít rendkívülinek az épületek és az azokat körülvevő szabad terek kültéri kiegészítőjeként, a jó érzékkel megáldott megrendelők és tervezőik esküsznek az összbenyomást mértékét emelő hatására a megjelenést tekintve.

Természetesen, főleg a felhasznált faanyagok és eljárások széles spektrumába a felső kategóriások miatt a luxusnak tekinthető megoldások is beletartoznak. Ezek kivételével azonban az egzotikus fafajokból készült pergolák, a hajlított gerendás pergola terasztetők és a teraszok főlé húzott, fából készült tetőszerkezetek. Utóbbiak mind elérhető áron megépíthetőek, főleg a tőszomszédságukban álló házak költségeit tekintve, melyeknek szerves részét képezik, nem beszélve az épített kertek létrehozásához képest, ha önálló kiképzésű a pergola.

Bátorítunk tehát mindenkit, aki kacérkodik egy kellemes pergola megrendelésével , hogy ne habozzon, cégünkön, kiváló mesterembereinken nem fog múlni a várakozásoknak megfelelő eredmény.

A képeket látván, referenciamunkáink úgy gondoljuk magukért beszélnek. A TerraceArtist csapata szereti a kihívásokkal teli egyedi megoldásokat, de természetesen bátran ajánljuk a standard méretre gyártott és fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetőnket.

( forrás: Fából készült, egyedi, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója - TerraceArtist )

Go to top