Menu

fából készült, hajlított gerendás pergola terasztető

FŐOLDALEGYEDI PERGOLÁKEGYENES GERENDÁS PERGOLÁK

EGYENES GERENDÁS PERGOLÁK

FÁBÓL KÉSZÜLT, EGYENES GERENDÁS, KERTI PERGOLA TERASZTETŐK - TERRACEARTIST

A TerraceArtist csapata már évek óta készít fából készült kerti pergola terasztetőket, melyeknek főbb jellemzője a magas minőség, az éveken át tartó páratlan látvány és az időtálló szerkezeti megoldás.

Kertjének díszét képezheti az általunk készített borovi vagy vörösfenyő fából készített kerti tető, hiszen egyedi szerkezeti megoldásainknak köszönhetően a pergola elemei repedéstől és csavarodástól mentesek.

A TerraceArtist pergoláinak fából készült alkatrészei a speciális tömbösítési technológiánknak köszönhetően megtartják formájukat, és a Milesi, illetve a Sadolin cég felületkezelő anyagainak köszönhetően a színük sem fakul.

Csapatunk bármilyen formában és méretben készít egyedi tető és pergola szerkezeteket, melyekről pontos műszaki dokumentáció után készíthetünk ajánlatot.

Szerkezeteink csakis a legjobb minőségű borovi vagy vörösfenyő alapanyagokból készülnek, hiszen nálunk fontos az időtállóság és a minőség, ami nem mehet az ár rovására.

Milyen méretben készülhetnek egyedi, fából készült pergola terasztetőink?

 • Gyakorlatilag a kert mérete vagy az adott tér nagysága szabhat határokat, hiszen a fából készült szerkezetek tetszés szerint alakíthatóak, amennyiben a megfelelő kivitelező céget bízzák meg a feladattal.
 • Egyenes gerendás pergoláink mélysége és hossza (az oszlopok között) egy adott távolságig tágíthatóak, mivel a tartó gerendák teherbírása véges. Természetesen több oszlop beépítésével a pergola mérete a végtelenségig növelhető.
 • A tetőszerkezet magasságának pedig csakis az esztétikum szabhat határokat.

Milyen fából készülhetnek a TerraceArtist által gyártott kerti pergola terasztetők?

 • Csakis kizárólag I. osztályú csavarodás -és repedésmentes anyagokból, melyek a speciális tömbösítési eljárásnak köszönhetően megtartják eredeti formájukat.
 • A fa alapanyagot tekintve I. osztályú borovi, illetve vörösfenyő fából, mivel ezek az anyagok gyantatartalmuknak köszönhetően akár egy élethosszig is megőrzik pergoláink szerkezeti épségét.

Milyen felületkezelő anyagokat használunk a fa szerkezetek festésére?

 •  I. osztályú felületkezelő anyagokat a Milesi és a Sadolin kínálatából.
 • A pergoláink fa alkatrészeire kérhető vékony és vastaglazúr felületkezelő rendszer egyaránt, melyek alatt minden esetben gombaölő alapozóval itatjuk át a felületet.

Tetőink tartósságáról még a felette elhelyezett polikarbonát tető is gondoskodik, melyet igény esetén készítünk. Természetesen más megoldás is létezik, melyek leginkább a fa szerkezet védelméről gondoskodnak, amennyiben valakinek nem tetszik az áttetsző vagy akár a bronzos polikarbonát tető.

Amennyiben sikerült meggyőznünk a TerraceArtist hozzáértéséről és megbízható kivitelezési megoldásairól, akkor a megfelelő dokumentáció vagy egy alaprajz elküldése után, rövid határidővel összeállítjuk Önnek ingyenes és komplex ajánlatunkat.

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója és teraszburkolatok kivitelezője – TerraceArtist)

AJÁNLATKÉRÉS EGYENES GERENDÁS PERGOLA TERASZTETŐRE

Adja meg elérhetőségeit, elképzeléseit, esetleg csatoljon egy helyszínrajzot, fényképet és mi ingyenesen elkészítjük ajánlatát.
ITT CSATOLHATSZ KÉPEKET A HELYSZÍNRŐL, ELKÉPZELÉSEKRŐL.
A mérethetár fájlonként 3.00 MB
  captcha
  Újratöltés
  Go to top