Menu

fából készült, hajlított gerendás pergola terasztető

FŐOLDALEGYEDI PERGOLÁKHAJLÍTOTT GERENDÁS PERGOLÁK

HAJLÍTOTT GERENDÁS PERGOLÁK

FÁBÓL KÉSZÜLT, HAJLÍTOTT GERENDÁS KERTI PERGOLA TERASZTETŐK - TERRACEARTIST

A TerraceArtist csapata már 2010 óta készít fából, hajlított gerendás pergola terasztetőket, melyek Európában és talán mondhatjuk, hogy világszerte is egyedülálló látványt nyújtva elégítik ki a kert vagy éppen a terasszal rendelkezők igényeit.

A mediterrán hangulatot idéző hajlított gerendás tetőszerkezeteinket, mind látványban, mind pedig az I. osztályú szerkezeti megoldásainak köszönhetően a prémium minőségű pergola terasztetők közé sorolhatjuk.

Csapatunk elsősorban az általunk meghatározott szélességi méretekben, illetve 4 méter mélységben készít hajlított gerendás kerti tetőket. Természetesen az általunk meghatározott méreteken kívül 12 méter szélességig bármekkora mélységben gyárthatunk egyedi pergola szerkezeteket is.

Prémium minőségű, hajlított gerendás pergola terasztetőinket a Milesi és a Sadolin cég felületkezelő anyagaival festjük, melyek éveken át tartó, fakulás mentes felületet biztosítanak.

Milyen fából készülnek a TerraceArtist, hajlított gerendás pergolái?

 • Speciálisan tömbösített és hossztoldott, I. osztályú borovi vagy vörösfenyő alapanyagból.
 • Kieső csomómentes, göcs -és repedésmentes fából.

Milyen tető kerülhet pergoláink tetejére?

 • Elsősorban polikarbonát tetővel készülnek, hiszen fényáteresztő képességének köszönhetően igazán hangulatos lehet az alatta eltöltött idő.
 • A nyári napsütésben is igazán elviselhető alatta a hőmérséklet, amennyiben a polikarbonát tetőre egy speciális nádszövet kerül, melyet ősszel érdemes levenni.

Milyen felületkezelő anyagokat használunk fából készült pergoláink felületkezeléséhez?

 • Csakis a Milesi és a Sadolin vékony, illetve vastaglazúr rendszereit, melyeket speciális felületkezelő hengerrel hordunk fel a felületekre, hogy csík -és cseppmentes felületet kapjunk.
 • A fedőrétegek alatt, minden esetben gombaölő és impregnáló alapozóval gondosan átitatjuk a finomra csiszolt, szűz fa felületet.

Amennyiben sikerült meggyőznünk a TerraceArtist hozzáértéséről és megbízható kivitelezési megoldásairól, akkor a megfelelő dokumentáció vagy egy alaprajz elküldése után, rövid határidővel összeállítjuk Önnek ingyenes és komplex ajánlatunkat.

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója és teraszburkolatok kivitelezője – TerraceArtist)

AJÁNLATKÉRÉS PERGOLA HAJLÍTOTT GERENDÁS PERGOLA TERASZTETŐRE

Adja meg elérhetőségeit, elképzeléseit, esetleg csatoljon egy helyszínrajzot, fényképet és mi ingyenesen elkészítjük ajánlatát.
ITT CSATOLHATSZ KÉPEKET A HELYSZÍNRŐL, ELKÉPZELÉSEKRŐL.
A mérethetár fájlonként 3.00 MB
  captcha
  Újratöltés
  Go to top