Menu

fából készült pergolák felületkezelése

FŐOLDALFELÜLETKEZELÉS

FELÜLETKEZELÉS

PERGOLÁINK FELÜLETKEZELÉSE

Fából készült pergola tetőszerkezeteink egyik legfontosabb munkafázisa a festés, mellyel a szerkezet élettartalmát, felületének tartós és látványos megjelenését biztosítjuk.

Így tehát lényeges, hogy milyen minőségű festéket használunk, mivel a gyengébb „képességűeket” nagyon hamar tönkreteszi a nap és ennek következtében a fa szerkezet is sokkal sérülékenyebb.

A TerraceArtist ezért csakis a legjobb és a legtartósabb felületi minőséget biztosító Milesi, illetve a Sadolin festékanyagait használja.

A világ két mondhatni leghíresebb és legnagyobb múltú cége, ahol az évek során felhalmozott gyakorlati tapasztalatnak és a fejlődő technológiának köszönhetően sikerült olyan anyagokat előállítani, melyeknek felhordása és védelmi „rendszere” is garantáltan tartós felületet biztosítanak.

Mindkét cégnél, legyen az a Sadolin vagy éppen a Milesi, rengetek színből lehet válogatni, melyekből vékony -és vastaglazúr felületkezelő rendszereket is használhatunk.

Elsősorban mi a vékonylazúr rendszereket használjuk, mivel azok beszívódnak a fába és nem képeznek külső filmréteget a szerkezetek felületén, így könnyebb azokat az esetleges külső fizikai sérülések következtében javítani, újrafesteni.

Persze a vastaglazúr rendszernek is vannak előnyei, hiszen a fényes filmrétegnek köszönhetően valamivel látványosabb felületi megjelenést biztosít és az esetlegesen ráverődő eső is jobban megvédi a fa szerkezetet.

Természetesen bármelyik cég termékét igény szerint alkalmazzuk pergola terasztetőinken, hiszen mind a Milesi, mind pedig a Sadolin festékei tartós és magas minőséget képviselnek.

Go to top