Menu

fából készült pergolák felületkezelése

FŐOLDALFELÜLETKEZELÉSMILESI LAZÚROK

MILESI LAZÚROK

Milesi festékekkel gondoskodjon a fa védelméről és szépségéről! Fatelepünkön a fakezelő anyagok közül a Milesi olasz gyár termékeit javasoljuk, mellyel többszörösére növelheti a fafelület élettartamát és esztétikus bevonatával vonzza a szemet. Vékony lazúrok, fapácok és lakkok széles skáláját találja, szinte minden felhasználási területre.

A fa szépségét, az erezet nemes rajzolatát kiemelik, védik az időjárástól és a kopástól egy olyan bevonattal, amire mindenképpen érdemes áldoznia, ha azt szeretné, hogy méltó dísze, része lehessen az, amit fából készített.

A Milesi fa felületkezelés színvonalas, felhordása könnyű, és varázslatos oldalait is képes megmutatni az Ön által megálmodott faburkolatnak, padlónak, vagy bármilyen faépületnek, korlátnak, bútornak, nyílászárónak.

Egy új életet, új minőséget ad a fának. Variáljon bátran a színekkel, a Milesi minőségében soha nem fog csalódni. 

Cégünk a Milesi Kft. utódjakén az olaszországi MILESI s.p.a. által előállított faipari felületkezelő anyagok képviseletét látja el Magyarországon 1995 óta. 

 Az olasz gyártótól a cégünk kifejezetten faipari felhasználásra alkalmas bel- és kültéri lakkokat, festékeket, pigment-készítményeket, módosító adalékanyagokat, effektanyagokat és hígítókat „importál”. A cég forgalmaz még ragasztókat, bio felületápoló anyagokat. A németországi CLOU speciális effektfestékeinek, faápoló olajainak és fajavító tapaszainak, viaszainak, valamint a svájci DIOTROL természetes alapanyagokból előállított olajkészítmények könnyű elérhetőségét is biztosítjuk a magyarországi felhasználók részére. 

 Az M.L.S. Magyarország ugyancsak kizárólagos képviseletét látja el a Unicoll faipari ragasztók, a csúcskategóriájú OLIVARI díszkilincsek, és az SCOOP rozsdamentes acélkilincsek gyártójának.

 A Milesi Kft. 2003 január elején Budapestről "ki"költözött a szigetszentmiklósi ipari parkba. Szigetszentmiklóson kifejezetten a cég fő kereskedelmi tevékenységének megfelelő raktárépületet építetett fel ügyfeleink minél gyorsabb, precízebb és kényelmesebb kiszolgálásának érdekében. Az újonan megépült raktárépület az egyik legmodernebb és legbiztonságosabb festékipari építmény Magyarországon.

 A Milesi magyarországi és olaszországi fejlesztőcsapatának folyamatos kooperációjának köszönhetően folyamatos fejlesztésekkel egyre modernebb, kezelhetőbb és ellenállóbb bevonati rendszereket hozunk létre ügyfeleinek megelégedésére.

(forrás: Fából készült hajlított gerendás kerti pergolák gyártója és a fa teraszburkolatok kivitelezője - TerraceArtist)

Go to top