Menu

fából készült kerti bútorok

FŐOLDALKIEGÉSZÍTŐKFA KERTI BÚTOROK

FA KERTI BÚTOROK

Fából készült egyedi bútorok közvetlen a gyártótól.

Manapság óriási kínálat mutatkozik a fából készült kerti bútorok szegmensben, melyek az olcsó kategóriástól, az igazán magas minőséget és innovatív megoldásokat képviselik.

Persze a legtöbb esetben, minden a marketingen múlik, hiszen egy befutott dizájner termékei igencsak látványosak, minőségiek és nem feltétlen tömegcikkek, így az áruk is minden bizonnyal magas.

Persze ez nem jelenti azt, hogy egy dizájner kerti bútor drága, inkább csak azt, hogy egy tömegcikk a legtöbb esetben kedvezőbb áron vásárolhatjuk meg, hiszen szériában készülnek, hatalmas mennyiségben.

A TerraceArtist csapata egyik táborban sem szeretné képviseltetni magát, mivel mi inkább kézzel készült egyedi termékeket gyártunk, különleges igényekre szabva.

Fából készített kerti bútoraink gyártása során fontos szempontok a hosszan tartó magas minőség és a megrendelők egyedi igényeinek maximális kielégítése.

Ügyfeleinknek mind formai, mind pedig anyagválasztási szempontjait figyelembe véve gyárthatunk gyakorlatilag bármilyen stílusú kültéri bútort, melyet a Milesi és a Sadolin cég felületkezelő anyagaival festünk.

A szín és a felületkezelési technológiák tárháza is igencsak tág, hiszen a manapság divatos öregített és antikolt felületek már a TerraceArtist kerti bútorain is elérhetőek, így egyedileg bármilyen stílus bútorait elkészíthetjük.

Legyen az, minimál, Provence, Country vagy éppen Bauhaus stílusú, fa kerti bútor.

Kérjen egyedi ajánlatot kerti bútorára, hiszen a TerraceArtist csapatának csak a képzelet szabhat határokat.

(forrás: fából készült, egyedi kerti bútorok gyártója - TerraceArtist )

Go to top