Menu

fából készült, hajlított gerendás pergola terasztető

FŐOLDALPERGOLÁK

FÁBÓL KÉSZÜLT PERGOLÁINK

Fából készült pergoláink időtállóak és a lehető legmagasabb minőséget képviselik az alapanyagok kiválasztásának területén. Fahiba és csavarodásmentes borovi és vörösfenyő alapanyagból készített, hajlított gerendás pergolák.

PERGOLÁINK FELÜLETKEZELÉSE

Fából készült pergoláink felületkezelését a legjobb minőségű kültéri, vékony- és vastaglazúr anyagokkal kezeljük. Így választottuk a Milesi és a Sadolin cégek termékeit, melyek a legmagasabb minőséget, illetve időtállóságot biztosítják.

PERGOLÁK

Fából készült hajlított gerendás, kerti pergola terasztetők a gyártótól - TerraceArtist

A pergola terasztetők több éves történelmének jellemzése képpen egy igen egyszerű konklúziót állapíthatunk meg, miszerint a szerkezeti felépítésük, szerkezeti megoldásaik nem változtak az idők során.

A teraszok felett húzódó tömör fa gerendás pergolák, egzóta fafajokból készült terasztetők és a hajlított gerendás vagy épp hullámos kiképzésű pergolák mind- mind ősi üzenetet hordoznak az alattuk megpihenő vagy épp őket vizslató szemlélődők számára, melyet talán Albert Einstein egyik profánul frappáns aranyköpése ír le legtalálóbban.

"Minden legyen a lehető legegyszerűbb, de ne legyen egyszerűbb a kelleténél." És Albert nem félt beismerni, ha tévedett, márpedig ritkán történt vele ilyesmi.

Persze, mi a TerraceArtistnál, ezt annyival egészítenénk ki, hogy az egyszerűség nem mehet a látvány rovására. Tehát a lehető leglátványosabb szerkezet a legegyszerűbb kivitelben.

Így, ezen filozófia tudatában fejlesztettük ki fából készült, hajlított gerendás pergoláinkat, melyek Európában és talán a világon egyedülálló szerkezeti megoldással biztosítják a kert tulajdonosok maximális kényelmét a nem mindennapi látvány mellett.

Számos szerkezet megépítése áll a hátunk mögött, de a hajlított gerendás terasztetőink mindegyiket felülmúlják, mind látványban, mind pedig az egyedülállóan nagy teret biztosító oszloptávolságnak köszönhetően.

A régmúlt, jól bevált módszereket ötvözve, az új, manapság használt technológiáknak köszönhetően sikerült létrehozni egy olyan szerkezetet, amely akár 12 méter távolságot is képes könnyedén áthidalni.

Fából készült, hajlított gerendás kerti pergoláink a világon egyedülálló módon ötvözik a különböző asztalosipari megoldásokat egyetlen, nem mindennapi látványt nyújtó, mediterrán hangulatú terasztetőinknél.

Ennek tudatában a TerraceArtist csapata bátran várja a kerttulajdonosok elképzeléseit, igényeit, legyen az bármilyen hajlított vagy akár egyenes gerendás kerti pergola.

( forrás: fából készült hajlított gerendás, kerti pergola terasztetők a gyártója - TerraceArtist )

Go to top