Menu

fából készült, hajlított gerendás pergola terasztető

FŐOLDALPERGOLÁKPERGOLA CAPILANO

FÁBÓL KÉSZÜLT PERGOLÁINK

Fából készült pergoláink időtállóak és a lehető legmagasabb minőséget képviselik az alapanyagok kiválasztásának területén. Fahiba és csavarodásmentes borovi és vörösfenyő alapanyagból készített, hajlított gerendás pergolák.

PERGOLÁINK FELÜLETKEZELÉSE

Fából készült pergoláink felületkezelését a legjobb minőségű kültéri, vékony- és vastaglazúr anyagokkal kezeljük. Így választottuk a Milesi és a Sadolin cégek termékeit, melyek a legmagasabb minőséget, illetve időtállóságot biztosítják.

PERGOLA CAPILANO

FÁBÓL KÉSZÜLT, HAJLÍTOTT GERENDÁS PERGOLA TERASZTETŐ - PERGOLA CAPILANO

Tisztelt nagyérdemű, üdvözli Önöket a TerraceArtist csapata, akik minden bizonnyal alapjában változtatják meg a fából készült pergola terasztetők dizájnjáról alkotott képüket.

Az Európában és remélhetőleg a világon egyedülálló mediterrán hangulatot és nem utolsó sorban látványt és szerkezeti megoldásokat nyújtó hajlított gerendás kerti pergolák gyártójaként állunk rendelkezésükre.

A fából készült terasztetőink, mint ahogy említettük az előzőekben, különleges szerkezeti vívmányoknak köszönhetően, mind a látványt, mind pedig az áthidalható oszloptávolságokat is gyökeresen átértelmezik.

Addig, amíg egy „hétköznapi” fa tetőszerkezet maximum 4-6 métert képes áthidalni, addig a TerraceArtist által gyártott pergola terasztető akár 12 méterrel is könnyedén megbirkózik, a nem mindennapi mediterrán stílus is figyelemre méltó.

Többféle szélességi méretben kínálunk standard mélységű hajlított gerendás 100 %-ban 1. osztályú borovi, illetve vörösfenyő vagy akár egzóta alapanyagból gyártott pergola terasztetőket.

Jelen esetben- a legnagyobb áthidaló mérettel bíró kerti terasztetőnkről -a PERGOLA CAPILANO szerkezetről beszélünk, melynek tetőmérete 12 x 4 métert jelent. Az alábbi méretek a tetőszerkezet SZÉLESSÉGI és MÉLYSÉGI külméretét jelölik.

Továbbá a TerraceArtist által készített fa kerti tetők főbb jellemzői közé sorolhatóak a minőséggel és az időtállósággal összefüggő szerkezeti megoldások, mint a speciális tömbösítési, illetve hossztoldási technológiával készült elemek. Így az alkatrészek csavarodás -és szinte repedés mentesek.

Minden fából készült alkatrészt, mint a PERGOLA CAPILANO névre keresztelt kerti terasztetőt is a Milesi vagy a Sadolin cég felületkezelő anyagaival kezelünk, színezünk, melyek több éven át tartó, első osztályú látványt biztosítanak.

A pergolával kapcsolatos további megoldásokról és az előzetes kivitelezési munkálatokról az ALJZATMEGOLDÁSOKNÁL és a kerti KIEGÉSZÍTŐKNÉL olvashatnak.

Továbbiakban pedig forduljon bizalommal kérdéseivel, ajánlatkérésével a TerraceArtist csapatához az alábbi elérhetőségeken!

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója - TerraceArtist - Pergola Capilano)

AJÁNLATKÉRÉS PERGOLA CAPILANO TERASZTETŐRE

Adja meg elérhetőségeit, elképzeléseit, esetleg csatoljon egy helyszínrajzot, fényképet és mi ingyenesen elkészítjük ajánlatát.
ITT CSATOLHATSZ KÉPEKET A HELYSZÍNRŐL, ELKÉPZELÉSEKRŐL.
A mérethetár fájlonként 3.00 MB
    captcha
    Újratöltés
    Go to top