Menu

fából készült, hajlított gerendás pergola terasztető

FŐOLDALPERGOLÁKPERGOLA CARBONDALE

FÁBÓL KÉSZÜLT PERGOLÁINK

Fából készült pergoláink időtállóak és a lehető legmagasabb minőséget képviselik az alapanyagok kiválasztásának területén. Fahiba és csavarodásmentes borovi és vörösfenyő alapanyagból készített, hajlított gerendás pergolák.

PERGOLÁINK FELÜLETKEZELÉSE

Fából készült pergoláink felületkezelését a legjobb minőségű kültéri, vékony- és vastaglazúr anyagokkal kezeljük. Így választottuk a Milesi és a Sadolin cégek termékeit, melyek a legmagasabb minőséget, illetve időtállóságot biztosítják.

PERGOLA CARBONDALE

FÁBÓL KÉSZÜLT, HAJLÍTOTT GERENDÁS PERGOLA TERASZTETŐ - PERGOLA CARBONDALE

Tisztelt nagyérdemű, üdvözli Önöket a TerraceArtist csapata, akik minden bizonnyal alapjában változtatják meg a fából készült pergola terasztetőkről alkotott képüket.

Az Európában és talán minden bizonnyal a világon egyedülálló látványt és szerkezeti megoldásokat nyújtó, hajlított gerendás kerti pergolák gyártójaként állunk rendelkezésükre.

A fából készült terasztetőink, mint ahogy említettük az előzőekben, különleges szerkezeti megoldásának köszönhetően, mind a látványt, mind pedig az áthidalható oszloptávolságokat is gyökeresen átértelmezik.

Addig, amíg egy „hétköznapi” fa tetőszerkezetek nagyjából 4-6 métert képesek áthidalni, addig a TerraceArtist által gyártott pergola terasztető akár 12 méterrel is könnyedén megbirkózik, a nem mindennapi mediterrán stílus is impozáns.

Többféle szélességi méretben kínálunk standard mélységű hajlított gerendás, 100 %-ban 1. osztályú borovi, illetve vörösfenyő vagy akár egzóta alapanyagból gyártott pergola terasztetőket.

Jelen esetben a második standard méretekkel bíró terasztetőnk a PERGOLA CARBONDALE szerkezetről beszélünk, melynek tetőmérete 5 x 4 métert jelent. Az alábbi méretek a tetőszerkezet SZÉLESSÉGI és MÉLYSÉGI külméretét határozzák meg.

Továbbá a TerraceArtist által készített fa pergolák főbb jellemzői közé sorolhatóak a minőséggel és az időtállósággal összefüggő szerkezeti megoldások. A speciális tömbösítési, illetve hossztoldási technológiának köszönhetően csavarodás -és szinte repedésmentes a szerkezet minden alkotóeleme.

Minden fából készült alkatrészt, mint a PERGOLA CARBONDALE névre keresztelt terasztetőt is a Milesi vagy a Sadolin cég felületkezelő anyagaival festünk, melyek több éven át tartó, első osztályú látványt garantálnak.

A pergolával kapcsolatos további megoldásokról és az előzetes kivitelezési munkálatokról az ALJZATMEGOLDÁSOKNÁL és a kerti KIEGÉSZÍTŐKNÉL olvashatnak.

Továbbiakban pedig forduljon bizalommal kérdéseivel, ajánlatkérésével a TerraceArtist csapatához az alábbi elérhetőségeken!

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója - TerraceArtist - Pergola Carbondale)

AJÁNLATKÉRÉS PERGOLA CARBONDALE TERASZTETŐRE

Adja meg elérhetőségeit, elképzeléseit, esetleg csatoljon egy helyszínrajzot, fényképet és mi ingyenesen elkészítjük ajánlatát.
ITT CSATOLHATSZ KÉPEKET A HELYSZÍNRŐL, ELKÉPZELÉSEKRŐL.
A mérethetár fájlonként 3.00 MB
  captcha
  Újratöltés

  AJÁNLATKÉRÉS PERGOLA CASCADE TERASZTETŐRE

  Adja meg elérhetőségeit, elképzeléseit, esetleg csatoljon egy helyszínrajzot, fényképet és mi ingyenesen elkészítjük ajánlatát.
  ITT CSATOLHATSZ KÉPEKET A HELYSZÍNRŐL, ELKÉPZELÉSEKRŐL.
  A mérethetár fájlonként 3.00 MB
   captcha
   Újratöltés
   Go to top