Menu

fából készült, hajlított gerendás pergola terasztető

FŐOLDALPERGOLÁKPERGOLA CASCADE

FÁBÓL KÉSZÜLT PERGOLÁINK

Fából készült pergoláink időtállóak és a lehető legmagasabb minőséget képviselik az alapanyagok kiválasztásának területén. Fahiba és csavarodásmentes borovi és vörösfenyő alapanyagból készített, hajlított gerendás pergolák.

PERGOLÁINK FELÜLETKEZELÉSE

Fából készült pergoláink felületkezelését a legjobb minőségű kültéri, vékony- és vastaglazúr anyagokkal kezeljük. Így választottuk a Milesi és a Sadolin cégek termékeit, melyek a legmagasabb minőséget, illetve időtállóságot biztosítják.

PERGOLA CASCADE

FÁBÓL KÉSZÜLT, HAJLÍTOTT GERENDÁS PERGOLA TERASZTETŐ - PERGOLA CASCADE

Tisztelt nagyérdemű, üdvözli Önöket a TerraceArtist csapata, akik minden bizonnyal alapjában formálják át a fából készült pergola terasztetőkről alkotott esetleges elképzeléseiket.

Az Európában és tudomásunk szerint a világon egyedülálló látványt és mediterrán hangulatot idéző, hajlított gerendás kerti pergolák gyártójaként állunk rendelkezésükre.

A borovi vagy vörösfenyő fából készült terasztetőink, mint ahogy említettük az előzőekben, speciális szerkezeti megoldásának köszönhetően mind a látványt, mind pedig az áthidalható oszlopok közötti távolságokat is gyökeresen átértelmezik.

Addig, amíg egy szokványos, egyenes gerendás tetőszerkezet körülbelül 4-6 métert képes áthidalni, addig a TerraceArtist által gyártott kerti pergola terasztető akár 12 méterrel is könnyedén megbirkózik, továbbá látványként sem utolsó ez a mediterrán hangulatú terasztető.

Többféle szélességi méretben kínálunk elsősorban szabvány mélységű hajlított gerendás, 100 %-ban 1. osztályú borovi, illetve vörösfenyő, de akár egzóta alapanyagokból gyártott pergola terasztetőket.

Jelen esetben a harmadik standard méretekkel bíró kerti tetőnk a PERGOLA CASCADE szerkezetről beszélünk, melynél 6, illetve 4 méter a tetősík legszélesebb pontja közötti távolság. Az alábbi méretek a tetőszerkezet SZÉLESSÉGI és MÉLYSÉGI külméretét jelentik.

Továbbá a TerraceArtist által készített fa pergolák főbb meghatározó jellemzői közé sorolhatóak a minőséggel és az időtállósággal összefüggő szerkezeti megoldások, mint a speciális tömbösítési, illetve hossztoldási technológiák. Ennek köszönhetően csavarodás -és szinte repedésmentes a szerkezet minden alkotóeleme.

Minden fából készült szerkezeti elemet, mint a PERGOLA CASCADE névre keresztelt terasztetőnket is a Milesi vagy a Sadolin cég felületkezelő anyagaival festünk, melyek több éven át biztosítják az első osztályú látványt.

A pergolával kapcsolatos további megoldásokról és az előzetes kivitelezési munkálatokról az ALJZATMEGOLDÁSOKNÁL és a kerti KIEGÉSZÍTŐKNÉL olvashatnak.

Továbbiakban pedig forduljon bizalommal kérdéseivel, ajánlatkérésével a TerraceArtist csapatához az alábbi elérhetőségeken!

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója - TerraceArtist - Pergola Cascade)

Go to top