Menu

fából készült, hajlított gerendás pergola terasztető

FŐOLDALPERGOLÁKPERGOLA CASTLE

FÁBÓL KÉSZÜLT PERGOLÁINK

Fából készült pergoláink időtállóak és a lehető legmagasabb minőséget képviselik az alapanyagok kiválasztásának területén. Fahiba és csavarodásmentes borovi és vörösfenyő alapanyagból készített, hajlított gerendás pergolák.

PERGOLÁINK FELÜLETKEZELÉSE

Fából készült pergoláink felületkezelését a legjobb minőségű kültéri, vékony- és vastaglazúr anyagokkal kezeljük. Így választottuk a Milesi és a Sadolin cégek termékeit, melyek a legmagasabb minőséget, illetve időtállóságot biztosítják.

PERGOLA CASTLE

FÁBÓL KÉSZÜLT, HAJLÍTOTT GERENDÁS PERGOLA TERASZTETŐ - PERGOLA CASTLE

Tisztelt nagyérdemű, üdvözli Önöket a TerraceArtist csapata, akik minden bizonnyal alapjában változtatják meg a fából készült pergolákról alkotott elképzeléseiket vagy az eddig látottakhoz képest némileg felvázolja az új és innovatív megoldási formákat.

A világon egyedülálló látványt és a jövőbe mutató szerkezeti megoldásokat kínáló, hajlított gerendás pergolák gyártójaként állunk rendelkezésükre.

A fából készült kerti terasztetőink, mint ahogy említettük az előzőekben, egyedülálló szerkezeti megoldásának köszönhetően nem csak a látványt, hanem az áthidalható oszloptávolságokat is gyökeresen átértelmezik.

Addig, amíg egy „hétköznapi” tetőszerkezet cirka 4-6 métert képes áthidalni, addig a TerraceArtist által gyártott pergola terasztetők akár a 12 méteres fesztávval is könnyedén megbirkóznak.

Többféle szélességi méretben kínálunk standard mélységű hajlított gerendás, 100 %-ban a legjobb minőségű borovi vagy vörösfenyő alapanyagból készített pergola terasztetőket.

Jelen esetben egy közepes szélességi mérettel bíró, PERGOLA CASTLE névre keresztelt szerkezetről beszélünk, melynek tetőmérete 7 x 4 métert jelent. Az alábbi méretek a pergola tetőszerkezetének SZÉLESSÉGI és MÉLYSÉGI külméretét jelentik.

Továbbá a TerraceArtist által gyártott hajlított gerendás pergolák főbb jellemzői közé sorolható a minőséggel és az időtállósággal teljes mértékben összefüggő szerkezeti megoldások, mint a speciális tömbösítési, illetve hossztoldási technológiák. Ezeknek köszönhetően csavarodás -és szinte repedésmentes a szerkezet minden fából készített alkatrésze.

Minden alkatrészt, mint a PERGOLA CASTLE névre keresztelt terasztetőt is a Milesi vagy a Sadolin cég felületkezelő anyagaival festünk, melyek éveken át tartó, első osztályú látványt biztosítanak.

A pergolával kapcsolatos további megoldásokról és az előzetes kivitelezési munkálatokról az ALJZATMEGOLDÁSOKNÁL és a kerti KIEGÉSZÍTŐKNÉL olvashatnak.

Továbbiakban pedig forduljon bizalommal kérdéseivel, ajánlatkérésével a TerraceArtist csapatához az alábbi elérhetőségeken!

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója - TerraceArtist - Pergola Castle)

AJÁNLATKÉRÉS PERGOLA CASTLE TERASZTETŐRE

Adja meg elérhetőségeit, elképzeléseit, esetleg csatoljon egy helyszínrajzot, fényképet és mi ingyenesen elkészítjük ajánlatát.
ITT CSATOLHATSZ KÉPEKET A HELYSZÍNRŐL, ELKÉPZELÉSEKRŐL.
A mérethetár fájlonként 3.00 MB
    captcha
    Újratöltés
    Go to top