Menu

fából készült, hajlított gerendás pergola terasztető

FŐOLDALPERGOLÁKPERGOLA CHATTOGA

FÁBÓL KÉSZÜLT PERGOLÁINK

Fából készült pergoláink időtállóak és a lehető legmagasabb minőséget képviselik az alapanyagok kiválasztásának területén. Fahiba és csavarodásmentes borovi és vörösfenyő alapanyagból készített, hajlított gerendás pergolák.

PERGOLÁINK FELÜLETKEZELÉSE

Fából készült pergoláink felületkezelését a legjobb minőségű kültéri, vékony- és vastaglazúr anyagokkal kezeljük. Így választottuk a Milesi és a Sadolin cégek termékeit, melyek a legmagasabb minőséget, illetve időtállóságot biztosítják.

PERGOLA CHATTOGA

FÁBÓL KÉSZÜLT, HAJLÍTOTT GERENDÁS PERGOLA TERASZTETŐ - PERGOLA CHATTOGA

Tisztelt nagyérdemű! Üdvözli Önöket a TerraceArtist csapata, akik remélhetőleg alapjában módosítják át a fából készült pergolákról alkotott elképzeléseiket. Továbbá az eddig látottakhoz képest némileg felvázolják az új és innovatív megoldási formákat a fa kerti tetők kivitelezhetőségét illetően.

A világon egyedülálló dizájnt és a jövőbe mutató, fából készült szerkezeti megoldásokat kínáló, hajlított gerendás tetőszerkezetek gyártójaként állunk rendelkezésükre.

Fából készült kerti terasztetőink, túl a látványos megjelenésükön, egyedülálló szerkezeti megoldásuknak köszönhetően az áthidalható oszloptávolságokat is gyökeresen átértelmezik.

Addig, amíg egy „hétköznapi”  fa vagy esetleg fém tetőszerkezet maximum 4-6 métert képes áthidalni, addig a TerraceArtist által gyártott fa pergola terasztetők akár a 12 méteres fesztávot is könnyedén abszolválják a nem mindennapi látvány mellett.

Többféle szélességi méretben kínálunk standard mélységű hajlított gerendás, 100 %-ban a legjobb minőségű borovi vagy vörösfenyő fa alapanyagból készített kerti pergolákat vagy terasztetőket.

Jelen esetben a második legnagyobb szerkezetünk a PERGOLA CHATTOGA nevet kapta, melynek tetőmérete 11 x 4 métert jelent. Az alábbi méretek a pergola tetőszerkezetének SZÉLESSÉGI és MÉLYSÉGI külméretét jelentik.

Továbbá a TerraceArtist által gyártott hajlított gerendás pergolák főbb jellemzői közé sorolhatóak a minőséggel és az időtállósággal összefüggő innovatív szerkezeti megoldások. Ezeknek a speciális tömbösítési, illetve hossztoldási technológiáknak köszönhetően csavarodás -és szinte repedésmentes a szerkezet minden fából készített eleme.

Minden alkatrészt, mint a PERGOLA CHATTOGA névre keresztelt terasztetőt is a Milesi, illetve a Sadolin cég felületkezelő anyagaival kezelünk, melyek éveken át tartó első osztályú látványt garantálnak.

A pergolával kapcsolatos további megoldásokról és az előzetes kivitelezési munkálatokról az ALJZATMEGOLDÁSOKNÁL és a kerti KIEGÉSZÍTŐKNÉL olvashatnak.

Továbbiakban pedig forduljon bizalommal kérdéseivel, ajánlatkérésével a TerraceArtist csapatához az alábbi elérhetőségeken!

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója - TerraceArtist - Pergola Chattoga)

AJÁNLATKÉRÉS PERGOLA CHATTOGA TERASZTETŐRE

Adja meg elérhetőségeit, elképzeléseit, esetleg csatoljon egy helyszínrajzot, fényképet és mi ingyenesen elkészítjük ajánlatát.
ITT CSATOLHATSZ KÉPEKET A HELYSZÍNRŐL, ELKÉPZELÉSEKRŐL.
A mérethetár fájlonként 3.00 MB
    captcha
    Újratöltés
    Go to top