Menu

fából készült, hajlított gerendás pergola terasztető

FŐOLDALPERGOLÁKPERGOLA HIGHWOOD

FÁBÓL KÉSZÜLT PERGOLÁINK

Fából készült pergoláink időtállóak és a lehető legmagasabb minőséget képviselik az alapanyagok kiválasztásának területén. Fahiba és csavarodásmentes borovi és vörösfenyő alapanyagból készített, hajlított gerendás pergolák.

PERGOLÁINK FELÜLETKEZELÉSE

Fából készült pergoláink felületkezelését a legjobb minőségű kültéri, vékony- és vastaglazúr anyagokkal kezeljük. Így választottuk a Milesi és a Sadolin cégek termékeit, melyek a legmagasabb minőséget, illetve időtállóságot biztosítják.

PERGOLA HIGHWOOD

FÁBÓL KÉSZÜLT, HAJLÍTOTT GERENDÁS PERGOLA TERASZTETŐ - PERGOLA HIGHWOOD

Tisztelt nagyérdemű! Üdvözöljük a TerraceArtist csapatának oldalán, akik minden bizonnyal alapjában változtatják meg a tömör fából készített pergolákról alkotott elképzeléseiket. Továbbá az eddig látottakhoz képest is némileg felvázolja az új, valamint innovatív megoldási formákat a kerti terasztetők kivitelezhetőségét illetően.

A világon egyedülálló, új mediterrán dizájnt és a jövőbe mutató, fából készült szerkezeti megoldásokat kínáló hajlított gerendás pergolák gyártójaként állunk rendelkezésükre.

A TerraceArtist által készített kerti terasztetők túl a látványos megjelenésükön, egyedülálló szerkezeti megoldásuknak köszönhetően az áthidalható oszloptávolságok hosszát is gyökeresen megváltoztatják.

Addig, amíg egy „szokványos” fa vagy esetleg fém tetőszerkezet hozzávetőleg 4-6 métert képes áthidalni, addig az általunk gyártott fa pergola terasztetők akár a 12 méteres fesztávot is könnyedén abszolválják. Persze a nem mindennapi látvány mellett sem lehet elmenni szó nélkül.

Többféle szélességi méretben ajánlunk standard mélységű, hajlított gerendás teljes mértékben a legjobb minőségű borovi, illetve vörösfenyő fa alapanyagból gyártott kerti pergolákat és terasztetőket.

Jelen esetben a köztes mérettel bíró PERGOLA HIGHWOOD névre keresztelt szerkezetről van szó, melynek tetőmérete 8 x 4 métert jelent. Az alábbi méretek a pergola tetőszerkezetének SZÉLESSÉGI és MÉLYSÉGI külméretét jelentik.

Továbbá a TerraceArtist által kivitelezett hajlított gerendás pergolák főbb ismérvei közé sorolhatóak a minőséggel és az időtállósággal összefüggő szerkezeti megoldások. A speciális tömbösítési, illetve hossztoldási technológiának köszönhetően csavarodás -és szinte repedésmentes a szerkezet minden fából gyártott eleme.

Minden fa alkatrészt, mint a PERGOLA HIGHWOOD névre keresztelt terasztetőt is a Milesi vagy a Sadolin cég festékanyagaival kezelünk, melyek éveken át tartó első osztályú látványt garantálnak.

A pergolával kapcsolatos további megoldásokról és az előzetes kivitelezési munkálatokról az ALJZATMEGOLDÁSOKNÁL és a kerti KIEGÉSZÍTŐKNÉL olvashatnak.

Továbbiakban pedig forduljon bizalommal kérdéseivel, ajánlatkérésével a TerraceArtist csapatához az alábbi elérhetőségeken!

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója - TerraceArtist - Pergola Highwood)

AJÁNLATKÉRÉS PERGOLA HIGHWOOD TERASZTETŐRE

Adja meg elérhetőségeit, elképzeléseit, esetleg csatoljon egy helyszínrajzot, fényképet és mi ingyenesen elkészítjük ajánlatát.
ITT CSATOLHATSZ KÉPEKET A HELYSZÍNRŐL, ELKÉPZELÉSEKRŐL.
A mérethetár fájlonként 3.00 MB
    captcha
    Újratöltés
    Go to top