Menu

fából készült, hajlított gerendás pergola terasztető

FŐOLDALPERGOLÁKPERGOLA KIPAWA

FÁBÓL KÉSZÜLT PERGOLÁINK

Fából készült pergoláink időtállóak és a lehető legmagasabb minőséget képviselik az alapanyagok kiválasztásának területén. Fahiba és csavarodásmentes borovi és vörösfenyő alapanyagból készített, hajlított gerendás pergolák.

PERGOLÁINK FELÜLETKEZELÉSE

Fából készült pergoláink felületkezelését a legjobb minőségű kültéri, vékony- és vastaglazúr anyagokkal kezeljük. Így választottuk a Milesi és a Sadolin cégek termékeit, melyek a legmagasabb minőséget, illetve időtállóságot biztosítják.

PERGOLA KIPAWA

FÁBÓL KÉSZÜLT, HAJLÍTOTT GERENDÁS PERGOLA TERASZTETŐ - PERGOLA KIPAWA

Tisztelt nagyérdemű! Üdvözli Önöket a TerraceArtist csapata, akik minden bizonnyal alapjában változtatják meg a fából készült pergolákról alkotott képüket.

A világon egyedülálló látványt és szerkezeti megoldásokat nyújtó, hajlított gerendás pergolák gyártójaként állunk rendelkezésükre.

Fából készült terasztetőink, mint ahogy említettük az előzőekben, egyedülálló szerkezeti megoldásának köszönhetően nem csak a látványt, hanem az áthidalható oszloptávolságokat is gyökeresen átértelmezik.

Addig, amíg egy „hétköznapi” tetőszerkezet nagyjából 4-6 métert képes áthidalni, addig a TerraceArtist által gyártott pergola terasztetők akár 12 méterrel is könnyedén megbirkóznak.

Többféle szélességi méretben kínálunk standard mélységű hajlított gerendás, 100 %-ban 1. osztályú borovi vagy vörösfenyő alapanyagból gyártott pergola terasztetőket.

Jelen esetben a legkisebb befoglaló méretű PERGOLA KIPAWA szerkezetről beszélünk, melynek tetőmérete 4 x 4 métert jelent. Az alábbi méretek a tetőszerkezet SZÉLESSÉGI és MÉLYSÉGI külméretét jelentik.

Továbbá a TerraceArtist által gyártott fából készült pergolák főbb jellemzői közé sorolhatóak a minőséggel és az időtállósággal összefüggő szerkezeti megoldások, mint a speciális tömbösítési, illetve hossztoldási technológiák. Ezeknek köszönhetően csavarodás -és szinte repedésmentes a szerkezet minden alkatrésze.

Minden alkatrészt, mint a PERGOLA KIPAWA névre keresztelt terasztetőt is a Milesi vagy a Sadolin cég felületkezelő anyagaival festünk, melyek éveken át tartó, első osztályú látványt biztosítanak.

A pergolával kapcsolatos további megoldásokról és az előzetes kivitelezési munkálatokról az ALJZATMEGOLDÁSOKNÁL és a kerti KIEGÉSZÍTŐKNÉL olvashatnak.

Továbbiakban pedig forduljon bizalommal kérdéseivel, ajánlatkérésével a TerraceArtist csapatához az alábbi elérhetőségeken!

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója - TerraceArtist - Pergola Kipawa)

AJÁNLATKÉRÉS PERGOLA KIPAWA TERASZTETŐRE

Adja meg elérhetőségeit, elképzeléseit, esetleg csatoljon egy helyszínrajzot, fényképet és mi ingyenesen elkészítjük ajánlatát.
ITT CSATOLHATSZ KÉPEKET A HELYSZÍNRŐL, ELKÉPZELÉSEKRŐL.
A mérethetár fájlonként 3.00 MB
    captcha
    Újratöltés
    Go to top