Menu

fából készült, hajlított gerendás pergola terasztető

FŐOLDALPERGOLÁKPERGOLA MOLALLA

FÁBÓL KÉSZÜLT PERGOLÁINK

Fából készült pergoláink időtállóak és a lehető legmagasabb minőséget képviselik az alapanyagok kiválasztásának területén. Fahiba és csavarodásmentes borovi és vörösfenyő alapanyagból készített, hajlított gerendás pergolák.

PERGOLÁINK FELÜLETKEZELÉSE

Fából készült pergoláink felületkezelését a legjobb minőségű kültéri, vékony- és vastaglazúr anyagokkal kezeljük. Így választottuk a Milesi és a Sadolin cégek termékeit, melyek a legmagasabb minőséget, illetve időtállóságot biztosítják.

PERGOLA MOLALLA

FÁBÓL KÉSZÜLT, HAJLÍTOTT GERENDÁS PERGOLA TERASZTETŐ - PERGOLA MOLALLA

Tisztelt kert tulajdonosok! Üdvözli Önöket a TerraceArtist csapata, akik minden bizonnyal alapjában változtatják meg a fából készült pergolákról alkotott képüket.

Európában és talán a világon is egyedülálló mediterrán hangulatot idéző és innovatív szerkezeti megoldásokat nyújtó, hajlított gerendás pergolák gyártójaként állunk rendelkezésükre.

Fából készült kerti terasztetőink egyedülálló szerkezeti megoldásának köszönhetően nem csak a látványt, hanem az áthidalható oszloptávolságokat is gyökeresen átértelmezik.

Addig, amíg egy „szokványos” terasztető egyenes gerendája körülbelül 4-6 métert képes áthidalni, addig a TerraceArtist által készített pergola terasztető akár 12 méterrel is könnyedén megbirkózik, a nem mindennapi látványról nem is beszélve.

Többféle szélességi méretben kínálunk standard mélységű hajlított gerendás, 100 %-ban a legjobb minőségű borovi vagy vörösfenyő alapanyagból kivitelezett pergola terasztetőket.

Jelen esetben a harmadik legnagyobb szélességi mérettel bíró PERGOLA MOLALLA szerkezetről beszélünk, melynek tetőmérete 10 x 4 métert jelent. Az alábbi méretek a tetőszerkezet SZÉLESSÉGI és MÉLYSÉGI külméretét jelentik.

Továbbá a TerraceArtist által gyártott innovatív formájú, fából készült pergolák főbb jellemzői közé sorolhatóak a minőséggel és az időtállósággal összefüggő szerkezeti megoldások. A speciális tömbösítési, illetve hossztoldási technológiának köszönhetően csavarodás -és szinte repedésmentes a szerkezet minden fából készült alkatrésze.

Minden fa alkatrészt, mint a PERGOLA MOLALLA névre keresztelt pergola terasztetőt is a Milesi, illetve Sadolin cég felületkezelő anyagaival festünk, melyek éveken át tartó első osztályú látványt biztosítanak.

A TerraceArtist pergoláival kapcsolatos további megoldásokról és az előzetes kivitelezési munkálatokról az ALJZATMEGOLDÁSOKNÁL és a kerti KIEGÉSZÍTŐKNÉL olvashatnak.

Továbbiakban pedig forduljon bizalommal kérdéseivel, ajánlatkérésével a TerraceArtist csapatához az alábbi elérhetőségeken!

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója - TerraceArtist - Pergola Molalla)

AJÁNLATKÉRÉS PERGOLA MOLALLA TERASZTETŐRE

Adja meg elérhetőségeit, elképzeléseit, esetleg csatoljon egy helyszínrajzot, fényképet és mi ingyenesen elkészítjük ajánlatát.
ITT CSATOLHATSZ KÉPEKET A HELYSZÍNRŐL, ELKÉPZELÉSEKRŐL.
A mérethetár fájlonként 3.00 MB
    captcha
    Újratöltés
    Go to top