Menu

fából készült, hajlított gerendás pergola terasztető

FŐOLDALPERGOLÁKPERGOLA NEILSON

FÁBÓL KÉSZÜLT PERGOLÁINK

Fából készült pergoláink időtállóak és a lehető legmagasabb minőséget képviselik az alapanyagok kiválasztásának területén. Fahiba és csavarodásmentes borovi és vörösfenyő alapanyagból készített, hajlított gerendás pergolák.

PERGOLÁINK FELÜLETKEZELÉSE

Fából készült pergoláink felületkezelését a legjobb minőségű kültéri, vékony- és vastaglazúr anyagokkal kezeljük. Így választottuk a Milesi és a Sadolin cégek termékeit, melyek a legmagasabb minőséget, illetve időtállóságot biztosítják.

PERGOLA NEILSON

FÁBÓL KÉSZÜLT, HAJLÍTOTT GERENDÁS PERGOLA TERASZTETŐ - PERGOLA NEILSON

Tisztelt nagyérdemű! Üdvözli Önöket a TerraceArtist csapata, akik minden bizonnyal alapjában változtatják meg a fából készült pergolákról alkotott esetleges elképzeléseiket vagy az eddig látottakhoz képest némileg felvázolja az új és innovatív megoldási formákat a kerti tetők kivitelezhetőségét illetően.

A világon egyedülálló dizájnt és a jövőbe mutató, fából készült szerkezeti megoldásokat kínáló hajlított gerendás pergolák gyártójaként állunk rendelkezésükre.

Fából készült kerti terasztetőink, túl a látványos megjelenésükön, egyedülálló szerkezeti megoldásuknak köszönhetően az áthidalható oszloptávolságokat is gyökeresen átértelmezik.

Addig, amíg egy „hétköznapi”  fa vagy esetleg fém tetőszerkezet maximum 4-6 métert képes áthidalni, addig a TerraceArtist által gyártott fa pergola terasztetők akár a 12 méteres fesztávot is könnyedén abszolválják a nem mindennapi látvány mellett.

Többféle szélességi méretben kínálunk standard mélységű hajlított gerendás, 100 %-ban, a legjobb minőségű borovi vagy vörösfenyő fa alapanyagból készített kerti pergolákat vagy terasztetőket.

Jelen esetben a közepestől 2 mérettel nagyobb PERGOLA NEILSON névre keresztelt szerkezetről van szó, melynek tetőmérete 9 x 4 métert jelent. Az alábbi méretek a pergola tetőszerkezetének SZÉLESSÉGI és MÉLYSÉGI külméretét jelentik.

Továbbá a TerraceArtist által gyártott hajlított gerendás pergolák főbb jellemzői közé sorolhatóak a minőséggel és az időtállósággal teljes mértékben összefüggő szerkezeti megoldások, mint a speciális tömbösítési, illetve hossztoldási technológiák. Így csavarodás -és szinte repedésmentes a szerkezet minden fából előállított alkatrésze.

Minden alkatrészt, mint a PERGOLA NEILSON névre keresztelt terasztetőt is a Milesi vagy a Sadolin cég felületkezelő anyagaival kezeljük, melyek éveken át tartó első osztályú látványt garantálnak.

A pergolával kapcsolatos további megoldásokról és az előzetes kivitelezési munkálatokról az ALJZATMEGOLDÁSOKNÁL és a kerti KIEGÉSZÍTŐKNÉL olvashatnak.

Továbbiakban pedig forduljon bizalommal kérdéseivel, ajánlatkérésével a TerraceArtist csapatához az alábbi elérhetőségeken!

(forrás: fából készült, hajlított gerendás pergola terasztetők gyártója - TerraceArtist - Pergola Neilson)

AJÁNLATKÉRÉS PERGOLA NEILSON TERASZTETŐRE

Adja meg elérhetőségeit, elképzeléseit, esetleg csatoljon egy helyszínrajzot, fényképet és mi ingyenesen elkészítjük ajánlatát.
ITT CSATOLHATSZ KÉPEKET A HELYSZÍNRŐL, ELKÉPZELÉSEKRŐL.
A mérethetár fájlonként 3.00 MB
    captcha
    Újratöltés
    Go to top